Glædelig jul og godt nytår!

Posted on 11. dec, 2013

Glædelig jul og godt nytår!

oliven julehilsen med sløjfe tv FM i midtenKære samarbejdspartner, netværk og alle i andre interessante interessenter!

Det snerper derhen af – endnu et år går på hæld. Vi sender jer en FirstMind julehilsen, så vi sammen kan glædes over vores mange spændende projekter i 2013.

FirstMind er glade for at have haft mulighed for at samarbejde med jer om mange af forretningslivets fokusområder – store som små, strategier såvel som procesoptimeringer.

Året har budt på flere længere forløb med fokus på den interne strategiske udvikling af en række ledelsesgrupper, både her i Danmark og det øvrige Norden. Vi har udarbejdet strategier og handlingsplaner hos nogen, assisteret med implementeringen af disse hos andre. Hver gang med udgangspunkt i den enkeltes kundes udfordringer og behov. Som oftest er det strategisk arbejde, procesoptimering – suppleret med virkningsfulde coaching sessions – altid med udgangspunkt i Fokusloven. Den lov, som vi ofte glemmer midt i al travlheden.

2013 er også året, hvor vi tænker tilbage på en række spændende foredrag og præsentationer fra FirstMind – ikke mindst inden for det indre spændingsfelt i den nordisk virksomhedskultur – En specialkompetence, FirstMind besidder. Vi var særligt glade, da et af Danmarks væksthuse inviterede os som hovedtalere til ’Nordisk Dag’, hvor vi netop lagde os i selen for at komme helt ind til kernen i forhold til, hvordan nordiske virksomheder og organisationer opnår forretningsmæssig succes.

Der har været sjove dage med præsentationsteknik og budskabstræning. Der har været dage med hæsblæsende krisestyring og mediehåndtering. Naturligvis har der også været dage, hvor arbejdet med personlig udvikling og mentaltræning har været på dagsordenen – Hvem vil ikke gerne blive den bedste udgave af sig selv? – Og i andre perioder har vi rådgivet med udvikling af nye forretningskoncepter.

– 2013 var mangefacetteret og berigende – tak for det!

FirstMind har nu også adresse i Scion Park DTU, på Agern Allé 3, Innovationscenteret, 2970 Hørsholm, hvor vi nyder godt af gode kontor- og konferencefaciliteter.

Vi glæder os til dele dem med jer. Glædelig jul til jer, og på godt gensyn i 2014.

Gitte Finnich Pedersen