John Finnich Pedersen

Posted on 2. okt, 2017

John Finnich Pedersen

I dag var min sidste arbejdsdag som Siemens ansat. Jeg kan se tilbage på mere end 20 fantastiske år i et super firma, hvor jeg har været priviligeret med spændende og udfordrende opgaver, samt fantastiske kolleger. Så det er ikke helt uden vemod, men som jeg selv har ønsket det. Jeg er dog slet ikke helt færdig med Siemens, da jeg inden for det næste halve års tid skal skrive 125 års jubilæumsbog, som ekstern konsulent, om Siemens i Danmark, -det er super spændende. Jeg er også netop blevet valgt ind i Siemensfondens bestyrelse.

Fra d. 1/10 2017 starter jeg i Gitte og mit fælles selskab, Firstmind ApS, hvor min første prioritet er at få skrevet jubilæumsbogen. Men jeg er sikker på, at jeg derefter kan bruge noget af min erhversbagage til at supplere de mange aktiviteter, som Gitte allerede kører. Planen er dog, at arbejde skal tage mindre tid (incl. Akkrediteringsråd, ATV og bestyrelsesarbejde) så der bliver mere tid til Italien og andre af de sjovere ting. Ser meget frem til hvad mit “nye liv” bringer og er superoptimistisk.

Med venlig hilsen
John Finnich Pedersen
Tlf. +45 40144336