Om FirstMind – Consulting Communication Coaching

Fotograf: Jonas Finnich Pedersen

FirstMind har som mål at styrke vores kunders omdømme, gennemslagskraft og indflydelse. Vi tilbyder strategisk rådgivning inden for kommunikation, medier, public relations, issue / konfliktmanagement og public affairs – alt sammen med et dybtgående kendskab til medierne og den politiske verden, og med 25 års erfaring indefra – blandt andet som kommunikationsdirektør i store internationale koncerner.

Fotograf: Jan Hesselberg

FirstMind er grundlagt og ejet af kommunikationsrådgiver og coach Gitte Finnich Pedersen.

FirstMind er en netværksvirksomhed – Det betyder, at vi samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, hvor det er relevant, for at møde vores kunders forskellige behov. Det drejer sig om en række førende eksperter inden for kommunikationsfaget samt personlig- og ledelsesudvikling.

Gitte Finnich Pedersen – har senest arbejdet som nordisk kommunikationsdirektør hos Bayer Norden, en regional struktur bestående af Bayer selskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland samt de baltiske lande.

Her var hun i mange år direktør for Corporate Communications, Branding og Public Affairs.

Hun har mere end 20 års kendskab til nordiske og baltiske medier, nordiske kulturforskelle hvad angår ekstern og intern kommunikation samt ledelse. – Kommunikationsstrategier, issue- og krisemanagement, branding, medierelationer, sustainability anliggender, CSR samt som coach i forskellige internationale sammenhænge.

Gitte Finnich Pedersen har tidligere arbejdet som kommunikationschef for Siemens Nixdorf A/S og Kodak A/S. Er oprindeligt uddannet på Aalborg og Københavns Universitet som Master i Nordisk Filologi og Kommunikation samt på Århus Journalisthøjskole. Har diverse uddannelser inden for ledelse og organisation blandt andet hos Value Academy og Mandrup & Brøchner. Gitte Finnich Pedersen er international certificeret coach og Mental Trainer.

Samarbejdspartnere – hvor vi trækker på hinandens kompetencer og erfaringer:

  • TimeGruppen
  • PlusPublic
  • Nybroe media